• Home
  • Ouderraad
  • Wat doen we

Wat doen we

De ouderraad bestaat uit een enthousiaste groep ouders die op vrijwillige basis willen mee praten, denken, plannen, helpen om samen met de directie en het schoolteam mee te werken aan het schoolgebeuren.

Als ouderraad hebben wij zowel een adviserende als een ondersteunende rol. Wij leveren ondersteuning naar verschillende activiteiten op school. Wij zorgen onder andere voor de schoolkalender, voorzien het gezond ontbijt op school, helpen bij de wafelenbak, ondersteunen de school bij hun jaarlijkse eetfestijn en schoolfeest.

Wij helpen de school eveneens op financieel vlak. We komen tussen in het busvervoer van de leerlingen. We financierden een aantal smartboards in de lagere klassen en nieuw speelgoed in de kleuterklassen. We hebben het meubilair in de refter volledig vernieuwd. Recent kochten we een speeltuig voor de kleuterspeelplaats, zitbanken en bloembakken voor de speelplaats op het lager.

Er zetelen een aantal leden van de ouderraad in de schoolraad die daar een advies kunnen uitbrengen naar verschillende onderwerpen zoals daar bv. sport op school, verkeersveiligheid en andere.

Interesse in onze werking? Kan jij je een aantal uurtjes vrij maken? Neem dan zeker contact op met één van onze leden. We geven je graag meer informatie.

Afdrukken E-mailadres