Rol

ROL VAN DE OUDERRAAD

De ouderraad bestaat uit een enthousiaste groep ouders die op vrijwillige basis willen mee praten, denken, plannen, helpen om samen met de directie en het schoolteam mee te werken aan het schoolgebeuren.

Als ouderraad hebben wij zowel een adviserende als een ondersteunende rol. Wij leveren ondersteuning naar verschillende activiteiten op school en input binnen de schoolraad. Wij zorgen onder andere voor de schoolkalender, helpen bij de wafelenbak, ondersteunen de school bij hun jaarlijkse eetfestijn en schoolfeest.

Wij helpen de school eveneens op financieel vlak. We komen tussen in het busvervoer van de leerlingen en financierden het meubilair in de refter, samen met de smartboards. Ons laatste project waar we heel fier over zijn is de heraanleg van de speelplaats voor de lagere school, met een nieuw multifunctioneel sportterrein en waterdoorlatende zones voorzien van een volledig nieuw speeltoestel. Ons doel is om de speelplaats nog verder af te werken en te voorzien van groene elementen, een rustig hoekje te creëren en buitenkeukentje te installeren. Voor de kleuters willen we ook de zandbak nieuw leven inblazen dankzij het voorzien van een schaduwrijke oplossing en nieuw aangepast zeil.

 

Afdrukken E-mailadres