Rol

ROL VAN DE OUDERRAAD

De ouderraad bestaat uit een enthousiaste groep ouders die op vrijwillige basis willen mee praten, denken, plannen, helpen om samen met de directie en het schoolteam mee te werken aan het schoolgebeuren.

Als ouderraad hebben wij zowel een adviserende als een ondersteunende rol. Wij leveren ondersteuning naar verschillende activiteiten op school en input binnen de schoolraad. Wij zorgen onder andere voor de schoolkalender, helpen bij de wafelenbak, ondersteunen de school bij hun jaarlijkse eetfestijn en schoolfeest.

Wij helpen de school eveneens op financieel vlak. We komen tussen in het busvervoer van de leerlingen en financierden het meubilair in de refter, samen met de smartboards. Ons laatste project waar we heel fier over zijn is de heraanleg van de speelplaats voor de lagere school, met een nieuw multifunctioneel sportterrein en waterdoorlatende zones voorzien van een volledig nieuw speeltoestel. Recent is de speelplaats nog verder afgewerkt en voorzien van groene elementen, een rustig hoekje en buitenkeukentje. Voor de kleuters hebben we de zandbak nieuw leven ingeblazen dankzij het voorzien van nieuw zand en nieuw aangepast zeil.

 

Afdrukken E-mailadres